Tabung Percutian...

Layan Iklan

PERTANYAAN & TEMPAHAN

Facebook :-
PM : Anna Recipe/Rohana Abdullah

No. Tel :-
012-7903245/013-6889330 (hp)


Alamat :-
Taman Puteri Wangsa, 81800 Ulu Tiram, Johor.

Cara Membuat tempahan :-
Sila buat tempahan 2 hari awal untuk tempahan yang sedikit dan 2 minggu awal untuk tempahan yang banyak.

Bayaran :-
Deposit 50% dikenakan sebelum hari penghantaran dengan mendepositkan bayaran ke akaun saya (no. akaun akan diberikan setelah membuat tempahan) dan baki seterusnya pula di hari penghantaran di buat.

*Sila SMS saya sekiranya transaksi telahpun dibuat...

Penghantaran :-
Kami juga ada menyediakan perkhidmatan penghantaran dengan harga yang amat berpatutan.

Penghantaran percuma di sekitar Tmn Puteri Wangsa, Tmn Bestari Indah, Tmn Bukit Tiram, Tmn Bukit Jaya dan pick-up point di Econsave Taman Desa Cemerlang

Sekian, untuk makluman.

Friday, April 22, 2011

Tempahan dari HSI...

Assallamualaikum... baru hari ni berkesempatan nak update blog.... kali ni ana nak post pic tempahan dari pn. colleen dari HSI.... terima kasih byk2 ye sbb slalu menyokong produk di Anna Recipe.... harap berpuas hati...

2nd order dari pn. colleen.... menu apam pisang wat dorang makan2 kat opis....

Tempahan cistat (mix) - 75pcs.....

apam marmar.... nampak merekah atasnye.....hehe....apam yg gebusss dan lemak manis... yum3

2 comments:

  1. nak sgt la rasa apam marmar...nmpak sedap...

    ReplyDelete
  2. datang ler sini... nanti aku watkan ...

    ReplyDelete

Layan Iklan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...