Tabung Percutian...

Layan Iklan

PERTANYAAN & TEMPAHAN

Facebook :-
PM : Anna Recipe/Rohana Abdullah

No. Tel :-
012-7903245/013-6889330 (hp)


Alamat :-
Taman Puteri Wangsa, 81800 Ulu Tiram, Johor.

Cara Membuat tempahan :-
Sila buat tempahan 2 hari awal untuk tempahan yang sedikit dan 2 minggu awal untuk tempahan yang banyak.

Bayaran :-
Deposit 50% dikenakan sebelum hari penghantaran dengan mendepositkan bayaran ke akaun saya (no. akaun akan diberikan setelah membuat tempahan) dan baki seterusnya pula di hari penghantaran di buat.

*Sila SMS saya sekiranya transaksi telahpun dibuat...

Penghantaran :-
Kami juga ada menyediakan perkhidmatan penghantaran dengan harga yang amat berpatutan.

Penghantaran percuma di sekitar Tmn Puteri Wangsa, Tmn Bestari Indah, Tmn Bukit Tiram, Tmn Bukit Jaya dan pick-up point di Econsave Taman Desa Cemerlang

Sekian, untuk makluman.

Sunday, April 3, 2011

GeGaR 1 RiBu BloG ApRiL BeRmuLa


Jom kita join Gegar 1 Ribu Blog April oleh En. Ben Ashaari..... Maklumat lanjut dan cara-caranya klik sini ok...

16 comments:

  1. Salam perkenalan, hehhee gegar 1000 blog ni XD

    http://biru-malam.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    ReplyDelete
  2. dr blog abg ben, sy bwk kereta satria neo oren nih ! akhirnya smpai :D *sila jgn pcaya ttg satria tu* salam perkenalan, jemput dtg blog sy pulak tau, naik la jet, lagi laju :D

    ReplyDelete
  3. ehem ehem..saya singgah!! saya group 3 no 99..kasi gegar! ;))

    ReplyDelete
  4. hallowww...singgah dengan izin abg ben

    mengeggarrrrrkaannn 1 ribu blog

    n follow u...hik3

    mehla jenguk

    http://ciknaniezainudin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. singgah dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen Ben Ashari~~
    dr kumpulan 3 no 36.
    happy blogging!
    http://safiyahezora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Mari bersama gegarkan segmen encik ben..ngee

    ReplyDelete
  8. assalam :D satu geng dari kumpulan 3 . saya nombor 7. singgah sini dan follow :)

    ReplyDelete
  9. SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG GeGaR DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK LaWaT RaKaN2 BLoGGeRS... RiNDu KaT RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

    JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

    ReplyDelete
  10. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hai...dtg sini dr blog BA...salam kenal... :)

    ReplyDelete
  12. misi untuk menggegar sini :)

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-4.html

    jemput singgah ke blogies ku yer :)

    ReplyDelete

Layan Iklan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...