Tabung Percutian...

Layan Iklan

PERTANYAAN & TEMPAHAN

Facebook :-
PM : Anna Recipe/Rohana Abdullah

No. Tel :-
012-7903245/013-6889330 (hp)


Alamat :-
Taman Puteri Wangsa, 81800 Ulu Tiram, Johor.

Cara Membuat tempahan :-
Sila buat tempahan 2 hari awal untuk tempahan yang sedikit dan 2 minggu awal untuk tempahan yang banyak.

Bayaran :-
Deposit 50% dikenakan sebelum hari penghantaran dengan mendepositkan bayaran ke akaun saya (no. akaun akan diberikan setelah membuat tempahan) dan baki seterusnya pula di hari penghantaran di buat.

*Sila SMS saya sekiranya transaksi telahpun dibuat...

Penghantaran :-
Kami juga ada menyediakan perkhidmatan penghantaran dengan harga yang amat berpatutan.

Penghantaran percuma di sekitar Tmn Puteri Wangsa, Tmn Bestari Indah, Tmn Bukit Tiram, Tmn Bukit Jaya dan pick-up point di Econsave Taman Desa Cemerlang

Sekian, untuk makluman.

Thursday, April 7, 2011

Kek Kucing.... Miaw! Miaw!

Alhamdulillah.... akhirnya berjaya jugak ana siapkan tempahan kek dari mama colleen utk celebrate one of her staff kat HSI, jb... walaupun badan penat dan mata ngantuk tp ana berpuas hati sbb keknya dah pun slamat sampai kat tuan punye badan....


Colleen request kek bentuk kucing... sbb dia kata besday girl sukakan kucing.... hehe.... puas ana mengoogle..... akhirnya inilah hasilnya.... dalam dia kek coklat marble cheese dan di deco dgn fresh cream... mencabar betul tugasnye tu..... haha.... agak payah nak mendeco sbb fresh cream ni cepat lembik... terlentuk2 bila kita nak bentuk2kannye..... apa-apa pun segalanya dah beres.... ana harap mereka semua berpuas hati dan happy besday to Jazlina.... ;)

Montel je kucingnye ni.... hehe


Oh ya... selain dari kek, colleen jugak menempah kek puding caramel ni lagi sebiji.... maybe untuk makan2 dgn kawan2 kot... hehe... anyway, thanks again... 

Hepi besday Jazlina....

2 comments:

Layan Iklan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...