Tabung Percutian...

Layan Iklan

PERTANYAAN & TEMPAHAN

Facebook :-
PM : Anna Recipe/Rohana Abdullah

No. Tel :-
012-7903245/013-6889330 (hp)


Alamat :-
Taman Puteri Wangsa, 81800 Ulu Tiram, Johor.

Cara Membuat tempahan :-
Sila buat tempahan 2 hari awal untuk tempahan yang sedikit dan 2 minggu awal untuk tempahan yang banyak.

Bayaran :-
Deposit 50% dikenakan sebelum hari penghantaran dengan mendepositkan bayaran ke akaun saya (no. akaun akan diberikan setelah membuat tempahan) dan baki seterusnya pula di hari penghantaran di buat.

*Sila SMS saya sekiranya transaksi telahpun dibuat...

Penghantaran :-
Kami juga ada menyediakan perkhidmatan penghantaran dengan harga yang amat berpatutan.

Penghantaran percuma di sekitar Tmn Puteri Wangsa, Tmn Bestari Indah, Tmn Bukit Tiram, Tmn Bukit Jaya dan pick-up point di Econsave Taman Desa Cemerlang

Sekian, untuk makluman.

Thursday, November 11, 2010

Ana dah daftar dengan Nuffnang..... cara-caranya....

Sejak akhir2 ni... dok selalu tgk kat blog orang ada iklan Nuffnang ni... means ana ni je la yg still ketinggalan.... untuk seorang blogger, memang rugi kalau tak join nuffnang or sewaktu dengannya. Sambil kita berblogging sambil dapat duit, kan menarik di situ.

Untuk yang tak tau mcmana nak daftar dengan Nuffnang ni... ana akan tunjukkan serba sikit cara-caranya... bukannya pandai sgt tp sekadar berkongsi dengan rakan2 blogger yang lain....

Ok first kita kena deal dengan nuffnang dulu. Buka website nuffnang dan register dulu.Klik di sini.


Isi borang tu semua dan paling penting Payee Name tu mesti sama dengan nama kat IC untuk urusan pembayaran nanti. Termasuklah alamat surat-menyurat sekali.


Kemudian, tick la kat maner yang patut... jawab semua k.. Taip apa yang patut kat verifeid code tu. Last sign-up. Lepas itu Nuffnang akan suruh "click page"untuk account activation. Selesai tu, ukak emel yang kita ntuk process activation. Bila dah confirm kat email tu ...pergi balik kat Nuffnang dan dah bleh Sign-in kat page nuffnang...



Sekarang Nuffnang akan suruh kita isi biodata. Dah siap semua tekan 'submit'. Lepas tu akan kluar ler benda ni..


Isi nama blog, isi url blog lepas tu tekan 'Add NewBlog'. Dia akan keluar pop-up, tekan "Ok". So nanti akan keluar macam ni.


Sekarang ni dah masuk kat bab survey pulak. Jawab la sehabis baik.


Selesai jawab soalan2 tu...boleh la klik kat 'submit'. So dia akan tunjuk macam ni.


So... selesai smua pendaftaran... post la iklan2 tu kat tempat2 yg di rasakan patut... Kita pun bukan la nak mengharap sangat... tp, klu dari berblogging tak dapat aper2 pun rugikan... so, ana wish good luck... hehe.... klu ada ape2 yg tak paham bleh bgtau k... insyaallah ana akan cuba tolong.... kita sama2 belajar untuk jadi blogger yg berjaya... hehe...

1 comment:

  1. ana dah pernah dpt payment dari nufnang tak?

    ReplyDelete

Layan Iklan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...