Tabung Percutian...

Layan Iklan

PERTANYAAN & TEMPAHAN

Facebook :-
PM : Anna Recipe/Rohana Abdullah

No. Tel :-
012-7903245/013-6889330 (hp)


Alamat :-
Taman Puteri Wangsa, 81800 Ulu Tiram, Johor.

Cara Membuat tempahan :-
Sila buat tempahan 2 hari awal untuk tempahan yang sedikit dan 2 minggu awal untuk tempahan yang banyak.

Bayaran :-
Deposit 50% dikenakan sebelum hari penghantaran dengan mendepositkan bayaran ke akaun saya (no. akaun akan diberikan setelah membuat tempahan) dan baki seterusnya pula di hari penghantaran di buat.

*Sila SMS saya sekiranya transaksi telahpun dibuat...

Penghantaran :-
Kami juga ada menyediakan perkhidmatan penghantaran dengan harga yang amat berpatutan.

Penghantaran percuma di sekitar Tmn Puteri Wangsa, Tmn Bestari Indah, Tmn Bukit Tiram, Tmn Bukit Jaya dan pick-up point di Econsave Taman Desa Cemerlang

Sekian, untuk makluman.

Thursday, January 13, 2011

Camera oh camera.... DSLR?...

Salam smua!... dah lama tak edit post baru... bukan malas tp memanjang bz.... klu citer pasal bz ni, mmg tak pernah abis... bowink dah lama2 asik citer pasal bz... huwahaha.... whatever pun, itu lah yg sebenarnya... huhu....

Bersempena dengan tahun baru ni, mcm2 azam baru yg ada kat kepala ni... yg hibanya plak, ada jugak azam yg dah lama masih tersangkut2 lg... huhu... means tak tercapai lagi le... haru.... tp nak wat camner... hidup mesti diteruskan... azam tetap azam.. ana akann cuba yg terbaik utk merealisasikannya.... 

Dalam minggu ni agak bz jugak dengan tempahan.... tp biasalah... bila dah bercampur2 dengan tugas2 harian sebagai puan besar kat dalam umah ni, so.... double lah sibuknya... hehe.... (aiseh! citer pasal bz lg?..) tp, yg menjadi isu yg bikin ana geram tahap gaban ni ialah..... camera rosak...huwaaaaa..... beli kemain mahal lg.... waterproof konon... huh!... skali rosak, dah tak bleh betul lg... tokey kedai tu cakap, suruh je buang dalam tong sampah... ada ke patut!... klu nak betul pun tak berbaloi, baik beli baru kata dia.... so, payah le jugak nak amik gambar kan?... penting tu.... pada ana la... sbb, klu takde gambar, blog tak happening...kehkehkeh...

En. Hubby kata beli yg baru... huhu... duit lg.... survey dslr, tokey tu kata membazir... rege ribu2 tp gambar tak cantik... yeke?... dia siap kata skrg mmg trend.... smua org nak pakai dslr tp payah nak guna and byk sgt dia punye additional items yg kene beli nanti klu nak gambar bleh jd cantik....oit!..btul ke?..dia kata, klu u nak beli camera utk gambar cantik, amik camera yg biasa2 je tp ada brand la... tp klu u nak bli camera utk eksen2 gantung kat leher punye.. glamer2... bleh la bli dslr.... ponin+geram aku dgn jawapan tokey kedai ni.... hahaha.... ana tgk ramai org dah pakai, takan la gambarnya tak cantik plak... ribu riban tu regenya... issshhhh! confius la makcik.... huhu...... apa2 pun keputusan belum dibuat lg.... kene wat bujeting  btul2... camera tu bukan keperluan tp kemahuan... huhuhu....

Sumber : file google

Now, nak post gambar cistat yg customer order pun tak dapat...huhuhu..... whatever... just nak say thanks to Lynn (100pcs of cistat), also Eta yg order 75pcs cistat and chocolate moist tu ari... dan jugak Ziela yg baru ni order cistat 100pcs.... dah siap dah ni... hehe... esok nak hantar kat umah dia... thanks uolls....

Sumber : file anna recipe

No comments:

Post a Comment

Layan Iklan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...