Tabung Percutian...

Layan Iklan

PERTANYAAN & TEMPAHAN

Facebook :-
PM : Anna Recipe/Rohana Abdullah

No. Tel :-
012-7903245/013-6889330 (hp)


Alamat :-
Taman Puteri Wangsa, 81800 Ulu Tiram, Johor.

Cara Membuat tempahan :-
Sila buat tempahan 2 hari awal untuk tempahan yang sedikit dan 2 minggu awal untuk tempahan yang banyak.

Bayaran :-
Deposit 50% dikenakan sebelum hari penghantaran dengan mendepositkan bayaran ke akaun saya (no. akaun akan diberikan setelah membuat tempahan) dan baki seterusnya pula di hari penghantaran di buat.

*Sila SMS saya sekiranya transaksi telahpun dibuat...

Penghantaran :-
Kami juga ada menyediakan perkhidmatan penghantaran dengan harga yang amat berpatutan.

Penghantaran percuma di sekitar Tmn Puteri Wangsa, Tmn Bestari Indah, Tmn Bukit Tiram, Tmn Bukit Jaya dan pick-up point di Econsave Taman Desa Cemerlang

Sekian, untuk makluman.

Sunday, April 11, 2010

Kek Indulgence

Kek Indugence ni aku wat untuk makan2 kat umah my SIL.... Kitorang dah planning nak wat BBQ kat umah dia dah lamer dah... Asik bertangguh jer... hehe... At last, jd gak... menu biasa ler... Tapi sos BBQ yg my SIL beli tu mmg kene btul dgn tekak aku.... Banyak gak aku makan.. hehe...Tapi sayang le... bila dah sampai sana dah lupa nak amik pic kek yg dah d potong2 punye... pada aku mmg sedap btul... berlapis dengan krim coklat dan putih... huhu.... Budak2 pun laju jer.... hehe... so korang layan pic je la ye...huhu

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Layan Iklan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...